Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asitenților Medicali din România - Filiala Harghita (OAMGMAMR - Filiala Harghita), în calitate de operator de date cu caracter personal, informează membrii săi dar și publicul larg cu privire la categoriile de date cu caracter personal pe care le deține și le prelucrează, în vederea îndeplinirii atribuțiilor care îi revin, conform Legii.

CE FEL DE INFORMAȚII COLECTĂM PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI? ÎN CE SCOPURI?

Informațiile furnizate voluntar prin intermediul website-ului www.oammrhr.ro
Când utilizati formularul de pe site, sau când contactați OAMGMAMR - Filiala Harghita prin e-mail, ne comunicați și ne dați acces în mod voluntar la informații/date personale. Aceste informații/date pot să includă numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, cod numeric personal.
Vă asigurăm că aceste informații sunt păstrate în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Nu dezvăluim, nu transferăm și nu vindem informații către terți.

Informații colectate automat
Când navigati pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita dumneavoastră. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu website-ul www.oammrhr.ro.

Punem la dispoziția utilizatorilor/vizitatorilor website-ului legislația în domeniul protecției datelor cu caracter personal:

Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016 Regulamentul General privind protectia datelor (se aplică din data de 25 mai 2018)