Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (O.A.M.G.M.A.M.R), în calitate de beneficiar, a implementat în perioada iunie 2018-octombrie 2019, proiectul “Servicii medicale îmbunătățite calitativ printr-o nouă politică publică privind valorile profesiilor de asistent medical și moașă – POLMED”.

Conform Hotărârii nr. 5/11.03.2020 al Consiliului Național al OAMGMAMR începând cu acest an se modifică procedura de avizare anuală.

Lista candidaților declarați "Admis" la înscriere se afișează la sediul OAMGMAMR filiala Harghita în data de 17.10.2019 ora 14:00.

Candidații au dreptul să conteste rezultatul analizei dosarelor în termen de 24 ore de la data afișării listei.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) organizează, prin filialele județene și a municipiului București, examenul de grad principal-sesiunea 2019, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1137/06.09.2018 pentru aprobarea Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali, cu modificările și completările ulterioare.

Dragi colegi!

Vă urez bun venit pe site-ul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala Harghita.